Pizza Tartufina
La nostra deliziosa pizza Tartufina è sicuramente da provare! Questa autentica pizza al forno a legna è fatta senza salsa di pomodoro e condita con mozzarella a fette, funghi e fettine di tartufo per far brillare veramente il sapore unico dei tartufi ricercati!
Pizza Margerita
Che sia nella sua versione semplice con mozzarella fiordilatte o mozzarella di bufala (nel qual caso si chiamerebbe tecnicamente una pizza Bufalina), la pizza Margherita è senza dubbio la pizza preferita dagli italiani.
La società moderna
A causa degli stili di vita frenetici e degli impegni, la pizza può essere un pasto da solo o mangiata come spuntino. Puoi farti consegnare la pizza quando sei troppo stanco per cucinare la cena. Può essere mangiata in macchina (ma non mangiare la pizza se stai guidando!) o alla tua scrivania. Inoltre, la pizza non richiede di sbucciare o tagliare con le posate (a meno che tu non lo voglia, ovviamente).
Trovare la pizza in Italia non è esattamente il compito più difficile in giro.
Tuttavia bisogna ancora trovare quella giusta, perché non tutte le pizzerie sono uguali. Per quanto riguarda la pizza da asporto al supermercato, beh, non è un'alternativa adatta. Pizzarelle, which were kosher for Passover cookies eaten by Roman Jews after returning from the synagogue on that holiday, have been suggested as the origin of modern pizza, though some other Italian paschal breads have also been linked to its origins, as well. According to Abba Eban, "some scholars believe was first made more than 2,000 years ago when Roman soldiers added cheese and olive oil to matzah." Focaccia, Manakish, Coca, Pitja, Lepinja, and Piadina are all examples of flatbreads from the ancient Mediterranean world that have survived to this day. Some of the world's most popular flatbreads are made from wheat flour and have a flattened or disk-like shape, including Chinese bing, Indian paratha, Central Asian naan, South Asian roti, Sardinian carasau, and Finnish rieska. Other similar foods include the Indian naan and South Asian roti and guttiau. Other pies based on the idea of filling a flat pastry crust with cheese, meat, vegetables, and seasonings can be found throughout Europe, such as the Alsatian flamkuchen, German zwiebelkas, and French quiche.
La pizza italiana è migliore di quella americana?
Sì, nel complesso la pizza è migliore in Italia che in America. Mentre le infinite combinazioni di condimenti e la crosta croccante o morbida sono completamente soggettive, la consistenza è puramente oggettiva. Galette flatbread was referred to as pizza in 16th-century Naples. For a long time, it was regarded as a dish for the poor, and it wasn't considered a kitchen recipe. Toppings for pizza were first described by Alexandre Dumas way back in 1843. Margherita of Savoy, the Italian queen consort, was honored by Raffaele Esposito on June 11, 1889, with the creation of the "Pizza Margherita," a pizza with tomatoes, mozzarella, and basil to represent the colors of the Italian flag. However, the Pizza Margherita had already been invented "When it comes to Naples-based pizza, the 'Margherita' and 'Marinara' were the most popular and well-known. The latter was presented to the Queen of Italy during her visit to Naples in 1889, specifically because of the colors of its seasoning (tomato, mozzarella, and basil)."
La pizza in Italia è migliore di quella in America perché è costantemente buona. Gli italiani prendono sul serio la loro pizza.
Pizza italiana
Migliore pizza